تبلیغات
وبلاگ آشپزی مامان جون - آش جو
آشپزی ایرانی

آش جو

یکشنبه 7 اسفند 1390 01:03 ق.ظ

نویسنده : مامان جون آشپز
ارسال شده در: آش ،

آش جو

 آش جو در اکثر نقاط ایران با گوشت یا آب گوشت تهیه میشود اما تهیه آن بدون گوشت وآب گوشت نیز بسیار خوشمزه میباشد واز طرفی برای انهایی که چربی خون بالا دارند نیز قابل استقاده است . وهمچنین مرقوم بصرفه نیز هست
 مواد لازم :
نخود : 200 گرم
لوبیا : 300  گرم
عدس : 300 گرم
لوبیا چیتی :  200گرم
 جو پوست کنده : 250  گرم
برنج  : 150 گرم
 پیاز درشت : دو عدد
  سبزی آش: یک و نیم کیلو
 زردچوبه : یک قاشق غذاخوری
 ادویه : یک قاشق  مرباخوری
 نعنا خشک: به میزان لازم
کشک ساییده : یک لیتر

نمک وفلفل : به میزان لازم
روش پخت :
نخود ولوبیا ولوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده وتا موقع پخت سه بار آب آن را عوض کنید .موقع عوض کردن آب حبوبات را چنگ نزنید وآبی که دوباره روی آن میریزید نباید از آبی که دور ریخته شده سردتر ویا گرمتر نباشد زیا بقول معروف نپز میشوند .

ادامه مطلب

.




دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: آش ، آش جو ،
آخرین ویرایش: - -