تبلیغات
وبلاگ آشپزی مامان جون - پلو میگو
آشپزی ایرانی

پلو میگو

شنبه 13 اسفند 1390 12:36 ق.ظ

نویسنده : مامان جون آشپز
ارسال شده در: غذاهای جنوبی ،

پلو میگو

دوستان عزیز پلو میگو در ایران به روشهای مختلف طبخ میشود . ولی این روش طرز تهیه پلو میگوی جنوبی است.البته منظور از جنوب استان خوزستان واستان بوشهر است .
 اکثر مردم از بوی میگو بیزارند برای از بین رفتن بوی میگو من دو راه سراغ دارم یکی اینکه میگوها را با مقداری آب ویک عدد پیاز کوچک ویک قاشق مرباخوری زردچوبه به مدت چند دقیقه جوشانده وبعد آب و پیازرا دور بریزید.
راه دوم این است که در یک ظرف آب را جوش آورده وحدود نصف استکان یا سه قاشق غذاخوری سرکه سفید ویک قاشق مرباخوری ادویه ریخته ومیگوها را در آن بمدت بکب دو دقیقه بجوشانید وبلافاصله آب وسرکه را دور بریزید .
  مواد لازم:
  برنج: یک کیلو
  میگو : پانصد یا هفتصد (۵۰۰ یا ۷۰۰) گرم ( پاک شده)
  سبزی ماهی:( گشنیز وشنبلیله) ۵۰۰ گرم ( ۴۰۰ گرم گشنیز و۱۰۰ گرم شنبلیله)


  ادامه مطلب




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -