تبلیغات
وبلاگ آشپزی مامان جون - قلیه ماهی
آشپزی ایرانی

قلیه ماهی

چهارشنبه 17 اسفند 1390 12:33 ق.ظ

نویسنده : مامان جون آشپز
ارسال شده در: غذاهای جنوبی ،

مواد لازم:
 ماهی گوشتی مانند ماهی سنگ سر ۷۰۰ گرم
 سبزی ماهی      (گشنیز  ۶۰۰گرم و شمبلیله ۱۰۰ گرم)
 تمبر هندی  ۱۰۰ گرم
 پیاز متوسط     ۱ عدد
 سیر    ۶ حبه بزرگ
 نمک و فلفل وروعن  به میزان لازم
 روش پخت:
ماهی را تمیز کرده وبه قطعات نسبتا درشت خرد کنید .سبزی را ریز مانند قورمه سبزی خورد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید

ادامه مطلب




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -