تبلیغات
وبلاگ آشپزی مامان جون - قلیه میگو
آشپزی ایرانی

قلیه میگو

چهارشنبه 17 اسفند 1390 01:02 ق.ظ

نویسنده : مامان جون آشپز
ارسال شده در: غذاهای جنوبی ،

 قلیه میگو

 مواد لازم :
  میگو : ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم ( پاک شده)
  سبزی ماهی : ۸۰۰ گرم تا یک کیلو ( گشنیز و شنبلیله ) مقدار شنبلیله باید یک پنجم گشنیز باشد
  سیر  : یک بوته بزرگ
  پیاز : دو عدد متوسط
  رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
  زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
  ادویه : یک قاشق غذاخوری
  فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری ( بدلخواه )
  نمک : به میزان لازم
  روش پخت :
  سبزی را پاک کرده وشسته وبعد از خشک شدن خیلی ریز خرد کنید وبا مقداری روغن خوب سرخ کرده وکنار بگذارید.
موقع پاک کردن سبزی قلیه ماهی توجه کنید که ساقه های کلفت سبزی را دور بریزید.
  ادامه مطلب




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -